Tren de Palau. 24 hores nit del tren 2017

És la festa principal del Tren de Palau. Es celebra cada any, per els vols de Sant Joan, i constitueix “la Festa” en que es mostren els projectes acabats o en curs, invitant a participar a tots els amics i aficionats, socis o no.

Hi ha un sopar d’estiu a l’aire lliure i, normalment, una banda de música Dixie acompanya la festa; durant la revetlla circulen trens tota la nit, des de les sis de la tarda fins al matí següent.

En certes ocasions, hem buscat altres complements a la festa, com projeccions de pel·lícules de trens en 35 mm sobre una gran pantalla de 18m², un concert de música electrònica o cantades d’havaneres.

També es fa un cartell commemoratiu i cada any es procura introduir alguna novetat per a potenciar formes de participació oberta per als amics d’altres associacions, com per exemple cursets especials de maquinistes o de circulació per bloqueig telefònic.

Això ens facilita rebre material mòbil invitat procedent d‘altres associacions.

Aquest esdeveniment es fa amb la col·laboració de l’excel·lentissim ajuntament de Palau-solità i Plegamans i la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril.

Més informació: http://www.trendepalau.cat/Cat/NitDelTren.html