La Generalitat potencia el Tren dels Llacs amb el tren convencional els diumenges

TerritoriSostenibilitatEs posarà en marxa entre el 2 de juny i el 14 de juliol

El Departament de Territori i Sostenibilitat posarà en marxa a partir del 2 de juny i fins al 14 de juliol un tren convencional cada diumenge per potenciar l’oferta turística del Tren dels Llacs. Així ho ha explicat aquest matí el secretari de Transports i Mobilitat, Ricard Font, a Tremp durant la reunió de la comissió de seguiment Lleida-la Pobla-Esterri d’Àneu.

El Tren dels Llacs ofereix aquest any 23 viatges entre el 27 d’abril i el 26 d’octubre, als qual s’hi afegirà aquest tren del diumenge, que sortirà de Lleida a les 10.45h i arribarà a la Pobla de Segur a les 12:35h; i la tornada a les 17:30h de la Pobla a les 17:30h i arribada a Lleida a les 19:20h.

El reforç es realitzarà sense sobrecost, i per tant, caldrà modificar els horaris de trens de la manera següent:
Tren amb sortida de Lleida de les 9:10, finalitza el seu recorregut a Balaguer. Els clients amb destinació més amunt de Balaguer, podran prendre el nou tren.
Nou tren amb sortida de Lleida a les 10:45 i arribada a La Pobla de Segur a les 12:35.
Tren amb sortida de Lleida de les 17:30, se substitueix per bus.
Nou tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 17:30 i arribada a Lleida a les 19:20.
Tren amb sortida de La Pobla de Segur de les 12:56, se substitueix per bus o pel nou tren de les 17:30 de La Pobla de Segur.
Tren amb sortida de Balaguer de les 18:10, se substitueix pel nou tren, que passa a les 18:50 per Balaguer.

Així mateix, es disposarà dels recorreguts de servei d’autobús en el corredor La Pobla de Segur, Balaguer i Lleida.

Ricard Font ha explicat també que al final de la temporada s’analitzarà com ha funcionat aquest nou servei per valorar si es repeteix de cara al 2014, amb ampliació dels dies si s’escau.