FGC – Incidència a la línia Barcelona-Vallès

Els trens de la línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya han patit retards de fins a 5 minuts com a conseqüència de la fissura produïda en un carril de la via descendent a l’estació de Sant Gervasi, a les 07,25 h d’aquest matí.
La incidència ha obligat a suprimir tots els trens de les línies S5 (Rubí) i S55 (Universitat Autònoma) amb l’objectiu d’evitar la saturació en la circulació dels trens. En total s’han suprimit 8 trens ascendents i 7 descendents. Mentre ha durat la incidència, els trens de les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) han efectuat parada a totes les estacions.
La circulació s’ha restablert a les 08,00 h i s’ha recuperat la freqüència de trens amb normalitat a partir de les 08,30 h.
Premsa FGC www.fgc.cat Tel. 93 366 31 81/93 366 34 76