La línia T4 del Trambesòs quedarà parcialment interrompuda aquest diumenge i 3 dies del mes de desembre

Hi haurà un servei substitutori d’autobusos amb la mateixa freqüència.
A conseqüència de les obres de millora i de reforç de la plataforma tramviària a l’alçada de la parada de Can Llima, el servei de la línia T4 del Trambesòs quedarà interromput el proper diumenge, 21 de novembre i els dies 4, 5 i 6 de desembre entre les estacions de El Maresme i Estació de Sant Adrià. Els usuaris disposaran d’autobusos que realitzaran aquest recorregut amb les mateixes parades i freqüències que el tramvia. La resta de la línia T4 entre Ciutadella | Vila Olímpica i El Maresme i les línies T5 i T6 no es veuran afectades per aquestes obres i funcionaran amb total normalitat.

La interrupció del servei permetrà millorar la plataforma tramviària en aquest punt, fet que augmentarà la velocitat comercial i el confort de la circulació dels tramvies.

Per garantir els desplaçaments dels usuaris, s’habilitarà un servei substitutiu d’autobusos amb les freqüències de pas habituals del tramvia. Els autobusos realitzaran el mateix nombre de parades que efectua la línia T4 entre Estació de Sant Adrià i El Maresme i els punts de parada s’ubicaran el més a prop possible de les estacions del tramvia, tot aprofitant les parades d’autobusos existents.