Renfe reforça el servei AVE Catalunya–Andalusia amb un tren especial per sentit

RenfeAVEEntre el 22 de març i el 2 de juny
· Diàriament s’oferiran més de 700 places addicionals que reforcen el servei habitual
· Els bitllets es troben ja a la venda a través de renfe.com a partir de 35 euros al trajecte Barcelona-Sevilla

Barcelona, 01 de març de 2013.-
Entre el 22 de març, coincidint amb l’inici de les vacances de Setmana Santa, i fins el 2 de juny Renfe incorpora una tren especial AVE a les relacions que enllacen Barcelona amb Andalusia.

Aquest servei especial augmenta a tres trens per sentit l’oferta diària entre Catalunya y Andalusia i amplia l’oferta de places amb més de 700 entre les dues comunitats. Els viatgers d’aquests trens disposen del bitllet de Rodalies de Barcelona i Sevilla inclòs al mateix preu.

Aquest tren especial enllaçarà Barcelona i Sevilla en menys de cinc hores i es posa en funcionament per facilitar el desplaçament a les festivitats que es desenvolupen a Andalusia al període mencionat.

Els bitllets es troben ja a la venda a tots els canals de venda de Renfe (web, taquilles, telèfon d’informació i atenció al client 902 320 320) i es poden adquirir a partir del 35 euros aprofitant els descomptes de fins al 70% de les Tarifes Promo i Promo+.

Horari trens especials Barcelona – Andalusia – Barcelona
Catalunya – Andalusia
Barcelona 11.55 – Camp Tarragona 12.28 – Còrdova 16.12, arribada a Sevilla 16.54

Andalusia – Catalunya
Sevilla 16.15 – Còrdova 17.00 – Camp Tarragona 20.34, arribada a Barcelona-Sants 21.10

El darrer any, un total de 856.182 persones van utilitzar els serveis AVE Catalunya – Andalusia de Renfe. Aquesta xifra reprsenta un creixement superior al 12% respecte l’any anterior.

El servei d’alta Velocitat entre Catalunya i Andalusia es va iniciar al gener de 2009, aprofitant la entrada en funcionament de la variant a Madrid que permetia enllaçar els dos corredors d’alta velocitat sense realitzar parada a Madrid.