Renfe ha reforçat els servei amb més de 3.000 places addicionals

 

Girona, 19 de maig de 2014 (Renfe).

Entre el 10 i el 18 de maig, un total de 34.923 persones han utilitzat els serveis AVE entre Madrid, Barcelona i Girona amb motiu de la celebració de Temps de Flors, el que representa un creixement del 17,7% respecte al mateix període de l’any anterior.

 

Amb motiu d’aquesta celebració, Renfe va posar en marxa un dispositiu especial amb  més de 3.000 places addicionals als serveis Barcelona – Girona i amb la circulació especial de dos trens Avant durant el cap de setmana per facilitar el desplaçament fins Girona per gaudir d’aquesta celebració.

 

16.000 places promocionals

La majoria dels clients que s’han desplaçat durant la celebració fins a Girona corresponen a la relació Barcelona – Girona. Diàriament, Renfe ofreix 14 trens Avant que enllacen les dues ciutats en un temps de viatge de 37 minuts Els viatgers poden adquirir el seu bitllet entre Barcelona i Girona per 12,70 euros per trajecte en el bitllet d’anada i tornada.

 

Pel que fa als serveis AVE, durant aquesta celebració, s’havien posat a la venda 16.000 places promocionals amb destinació Girona que permetien viatjar des de Saragossa per 21 euros i des de Madrid per 34 euros.