Coincidint amb el “maig fester” de Lleida

Barcelona, 7 de maig de 2014 (Renfe).
Durant el mes de maig, Renfe ofereix 25.000 places promocionals en els serveis que enllacen Lleida amb Madrid, Saragossa i Barcelona amb l’objectiu de facilitar el desplaçament dels viatgers que vulguin visitar la ciutat de Lleida durant les diferents festivitats que es celebren aquell mes a aquesta capital.

Les places, que es poden adquirir al web renfe.com permetran viatjar, des de Barcelona per 12,80 euros, Madrid per 33,60 i Saragossa per 8,15 euros.

Lleida acull durant el mes de maig importants festivitats com la Festa Major de maig, la Festa de Moros i Cristians, l’Aplec del Caragol i l’Air Challenge a final de mes. Per tal de facilitar la mobilitat dels clients que vulguin apropar-se a Lleida per gaudir d’aquestes festes, Renfe adaptarà la seva oferta atenent l’evolució de la demanda.

A més de forma específica i en virtut de la col·laboració que Renfe manté amb l’Aplec del Caragol les persones que acreditin que es desplaçaran a la ciutat de Lleida per participar a la edició d’aquest any podran gaudir de descomptes de fins el 30%, en el moment de la compra del bitllet presentant l’abonament promocional que es podrà descarregar a la mateixa pàgina web de www.aplec.org.

Per a més informació, els clients poden dirigir-se a les oficines d’atenció al client a les estacions, al telèfon d’informació i atenció al client, 902 320 320 i a la pàgina web www.renfe.com.