Bitllets combinats per visitar PortAventura i el parc aquàtic Costa Caribe

Coincidint amb l’inici de la nova temporada de PortAventura, Rodalies de Catalunya torna a oferir el bitllet combinat per a visitar el parc temàtic. L’oferta inclou el viatge d’anada i tornada des de qualsevol estació de la xarxa de Rodalies de Catalunya fins a PortAventura i l’entrada d’un dia al parc.

Per arribar fins al parc temàtic, Rodalies ofereix als seus clients el títol de transport en els trens regionals de la línia R16 (Barcelona-Estació de França – Tortosa -Ulldecona per Tarragona), així com a la nova línia RT2 (L’arboç –Cambirls per Tarragona) i l’entrada d’un dia al parc temàtic.

El preu del bitllet combinat és de 45 euros, pels clients entre 11 i 59 anys, i de 39 euros, en el cas de infants, persones majors de 60 anys i grups de més de 25 persones.

D’altra banda, aquest any i a partir de finals del mes de maig Rodalies de Catalunya incorpora un nou bitllet combinat per a visitar el parc aquàtic Costa Caribe. Aquest bitllet combinat estarà a la venda durant la temporada d’apertura del parc aquàtic, que ofereix un important descompte en la compra per separat del bitllet de tren i l’entrada al parc.

Rodalies de Catalunya compta amb un total de 30 trens diaris de dilluns a divendres amb els serveis de la línia R16 de Rodalies de Catalunya (Barcelona-Estació de França – Tortosa-Ulldecona per Tarragona) i de la nova línia RT2 (L’arboç – Cambrils per Tarragona) que permeten connectar Barcelona i PortAventura en un temps de viatge a partir d’una hora i 25 minuts.

L’estació de PortAventura, situada al costat de la entrada del parc temàtic, permet l’accés directe tant al parc temàtic com al parc aquàtic de Costa Caribe a peu des de l’estació fins a l’entrada principal.

Els clients que vulguin més informació sobre preus i horaris disposen del número d’atenció al client 900 41 00 41 i el 902 320 320 així com informació a la pàgina www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com