En marxa la campanya ‘El Tren dels Calçots’

Tarragona, 14 de febrer de 2014 (Renfe)
Renfe i Tarragona Turisme col·laboren amb la promoció de productes de la zona amb la campanya ‘El Tren dels Calçots’. Els cap de setmana des del 15 de febrer fins el 9 de març s’oferiran preus especials als serveis AVE-Llarga Distància pels viatgers que es desplacin des de Saragossa, Madrid, Alacant, València i Castelló fins a Tarragona.

Renfe oferirà 5.800 places promocionals amb les que es podrà viatjar des de 37,20€ de Madrid a Camp de Tarragona, o de Saragossa des de 18,25€ i de València a Tarragona des de 15,60€

A més els viatgers que desitgin gaudir d’aquesta experiència gastronòmica comptaran amb descomptes a restaurants i hotels associats a aquesta iniciativa. Així mateix, els passatgers d’“El Tren dels Calçots” tindran inclosos a la reserva del seu hotel els desplaçaments (anada i tornada) des de l’estació de Camp de Tarragona als hotels. A més, gaudiran d’un servei especial de trasllats des dels hotels als restaurants de la zona, havent de formalitzar les seves reserves i el pagament de la mateixa al propi hotel de destinació.

Amb aquesta campanya, Renfe i Tarragona Turisme pretén donar a conèixer un producte propi de la zona com és el ‘Calçot’ a altres indrets de la geografia espanyola que compten amb bones connexions en trens fins a la província tarragonina.

Per desplaçar-se a Camp de Tarragona, els viatgers de Saragossa i Madrid compten diàriament amb 10 serveis AVE, i d’altra banda 7 serveis Euromed connecten a diari València o Castelló amb Tarragona.

Tota la informació sobre aquesta iniciativa es pot trobar a www.renfe.com, www.tarragonaturisme.com i http://www.restaurantcalçotada.cat