Coincidint amb el GSMA Mobile World Congress

Barcelona, 20 de febrer de 2014.
Renfe-SNCF en Cooperación participa en el projecte Imagine Express 2014. Aquesta col·laboració integrada al Mobile World Congress tindrà lloc entre el 24 i el 27 de febrer, i consisteix en un projecte on 36 emprenedors especialitzats en noves tecnologies crearan una aplicació informàtica durant un viatge de 4 dies entre les ciutats de Barcelona, París i Londres.

Aquest projecte s’iniciarà en un tren de Renfe-SNCF en Cooperación des de Barcelona a París. El dilluns 24 de febrer, els 36 participants (12 creatius + 12 enginyers de software + 12 MBA) sortiran de Barcelona a les 16.20 en un tren internacional amb destinació a París. Durant el viatge, els participants s’organitzaran en 12 equips de 3 persones per tal de desenvolupar aplicacions mòbils seguint les característiques concretes del concurs per a un dels quatre sectors estratègics seleccionats (salut, turisme/cultura, social i tema obert).

Des de Paris, els participants marxaran a Londres per presentar els projectes davant els inversors que triaran el millor projecte de cada categoria, per finalment presentar-ho el dijous 27 de febrer a Barcelona al Mobile World Congress.

Servei internacional Alta Velocitat a França
Des del passat 15 de desembre, Renfe-SNCF en Cooperación ofereix diàriament 5 connexions amb França que enllacen 17 ciutats dels dos països. A més, a partir del proper 31 de març, Renfe-SNCF en Cooperación posa en marxa una tercera freqüència entre Barcelona i Paris durant els mesos de primavera i estiu.
El nou servei, que circularà en primavera i estiu, sortirà de Barcelona a les 13.20 hores, amb arribada a París a les 19.53. En sentit contrari, hi haurà un nou servei amb sortida de Paris Gare de Lyon a les 16.07 hores i arribada a Barcelona a les 22.46 hores.

En menys de dos mesos el servei entre Espanya i França ha transportat més de 82.000 viatgers. Després d’aquesta bona acollida, Renfe-SNCF en Cooperación llança una nova circulació de reforç de cara a la primavera amb l’objectiu d’assumir l’increment previst dels desplaçaments per motius d’oci i vacances. D’aquesta manera tres serveis per sentit comunicaran Barcelona amb París, 1 amb Touluse , 1 amb Lyon i 1 per sentit Madrid-Marsella.

 

Reforç AVE Barcelona – Madrid
Amb motiu de la celebració del GSMA Mobile World Congress a Barcelona, Renfe reforça els seus serveis AVE Madrid-Barcelona amb 9.160 places addicionals entre el 24 i el 27 de febrer.

Durant aquest dies s’ofertaran 35.000 places Promo i Promo+ que permetran viatjar entre Barcelona i Madrid a partir de 47,85 euros i per 27,40 euros des de Saragossa. A més al web renfe.com es poden aconseguir descomptes de fins al 70% gràcies a les tarifes Promo i Promo+.

De manera especial i per tal de facilitar la tornada des de la Ciutat Comtal, els dies 24, 25, 26 i 27 de febrer Renfe ha programat un AVE especial directe entre Barcelona i Madrid. Aquest trens especial amb sortida de Barcelona a les 17.40 i arribada a Madrid a les 20.10 hores.