El viatgers dels AVE Barcelona-Madrid creixen prop d’un 20% durant Fitur

Barcelona, 28 de gener de 2014 (Renfe)
Durant la celebració de Fitur, els serveis AVE Barcelona-Madrid van registrar un creixement del 18,4% respecte l’edició de l’any anterior. Entre el 22 i el 26 de gener, 71.887 s’han desplaçat en els trens AVE d’aquest corredor amb origen o destinació Madrid.

 

Entre el 22 i el 24 de gener es van obtenir increments del 15%, coincidint amb les jornades professionals de Fitur i el cap de setmana van arribar fins el 25,9%. Aquestes xifres destaquen respecte l’augment declarat per l’organització del 3% el dies dedicats als professionals i del 7% en el dies oberts al públic en general (25 i 26 de gener).

 

En aquest cinc dies, Renfe va reforça els seus serveis AVE des de Catalunya a Madrid amb un total de 9.800 places addicionals. Amb l’increment de la capacitat de 21 serveis AVE, que van circular en doble composició i es van posar dos trens AVE especials entre les dues ciutats.

 

A més, Renfe va dissenyar una campanya promocional especial per desplaçar-se en AVE fins a Madrid amb descomptes del 60%. D’aquesta manera es permetia viatjar a Madrid des de Barcelona a partir de 40,55 euros, i des de Tarragona i Lleida a partir de 30,75 i 27,75 euros respectivament.

 

A més, els assistents a la fira que disposaven de la cèdula de descompte de Fitur, van gaudir d’un 50% de descompte
Com sempre, tots els bitllets AVE i Llarga Distància inclouen també la utilització del serveis de rodalia tant a Barcelona, com a Madrid.