Durant la celebració de Fitur (Fira Internacional del Turisme)

Madrid, 23 de gener de 2014 (Renfe)
Durant la celebració de Fitur, Renfe i les dues institucions gironines la Fundació Auditori-Palau de Congressos i “Fira de Girona” han assolit acords comercials amb l’objectiu de potenciar i promocionar tots els serveis de transport de la companyia a Girona.

Aquest matí s’han signat acords amb la Fundació Auditori-Palau de Congressos de Girona i el Patronat Fira de Girona, amb l’objectiu de potenciar els seus esdeveniments més importants, facilitant als assistents la possibilitat de viatjar en tren amb importants descomptes.

A més, s’ incentiva el posicionament de la ciutat en el sector turístic i de negocis com una excel·lent oferta de qualitat des de la interconnexió amb la península ibèrica i el sud i centre d’Europa.

D’aquesta manera, Renfe ofereix els seus serveis per tal de promocionar el transport en tren tant pel turisme de negocis de fires i congressos, així com el turisme d’oci i familiar.

Girona 10, trens especials a 10 euros
Aquest dissabte 25 de gener, Renfe ha programat dos trens especials on totes les seves places es podran adquirir a 10 euros. Els horaris del trens seran:

Barcelona Sants ( 8:50 h.)-Girona ( 9:28 h.)                     Girona ( 20:30 h.) – Barcelona Sants ( 21:08 h.)

A més d’aquest serveis especials, els viatgers que vulguin desplaçar-se a Girona compten en els serveis d’Alta Velocitat amb prop de 5.000 places diàries.