Bucle Raro

Com a entrenament per a la construcció dels mòduls de Sant Andreu, us proposem reparar els actuals mòduls.
Per això obrim aquest panell, per acordar entre tots la forma de treballar,la decoració, i la distribució de la via.
Respon
l'Alfred
Entrades: 636
Membre des de: 20 juny 2007 22:33
Nom i cognoms: Alfred Puig Rodó
Número: 129

Bucle Raro

Entrada Autor: l'Alfred »

Hola a tots.

Les circumstancies de la vida impedeixen que durant una temporada no pugui venir els dissabte a estar amb vosaltres i no podré compartir les meves inquietuds si no ho faig per aquests mitjans.

L'altre dia vaig estar mirant el Bucle Raro per entendre el perquè costa tant de muntar i desmuntar. Ara mateix el bucle està format per 5 peces a saber: Bifurca, Corba Viver, Corba Ferraller, Peceta afegida i Bypass. Doncs el problema està en el Bypass doncs un dels costats el pla de via, conseqüentment tot el lateral d'unió, està girat respecte el pla normal de la via, per això alhora de muntar tot el conjunt queda com entregirat.

La solució per anar muntant el bucle raro mentre no passi pel taller per corregir aquest petit defecte, es la d'intercalar dos mòduls rectes de la mateixa mida. M'explico. De la manera que el muntem darrerament és així: Bifurca amb les dues corbes a un costat i la Peceta a l'altre després el Bypass. Les dues rectes de la mateixa mida haurien d'anar entre les dues corbes per un costat i entre la Peceta i el Bypass per l'altre. Afegint aquestes rectes ens permetrà absorbir millor aquesta tendència a quedar entregirat ja que un objecte llarg és més flexible que un objecte curt. Demà ho comentem al Xinos.

Apa, siau.
l'Alfred

Respon