Decoracio

Com a entrenament per a la construcció dels mòduls de Sant Andreu, us proposem reparar els actuals mòduls.
Per això obrim aquest panell, per acordar entre tots la forma de treballar,la decoració, i la distribució de la via.
Joan Llobera
Entrades: 665
Membre des de: 13 jul. 2007 00:09
Nom i cognoms: Joan Llobera Velasco
Número: 73

Re: Decoracio

Entrada Autor: Joan Llobera »

Per cert, veien les fotos, recordo que la digferencia de decoració entre el modul de l'esquerre amb el del mig i sobre tot amb el de la dreta, molt mes auster, teniá la intenció de mostrar al public de la mostre de entitats, que es on es varen construir, les diferentes fases de la decoració, i per tant la decoració del segon i tercer moduls no abeia a l'estat final previst per els mateixos.
Aixi dons, caldria valorar la conveniencia de deixarlos en el mateix esta, o bé finalitzar en major grau la decoració del modul del mig i de la dreta.
Reflexionemi si vos plau i prenguem la decisió mes encertada possible.

Joan Llobera
Entrades: 665
Membre des de: 13 jul. 2007 00:09
Nom i cognoms: Joan Llobera Velasco
Número: 73

Re: Decoracio

Entrada Autor: Joan Llobera »

Un breu incis
La decoració del segon i tercer modul, no esw ba acabar del tot per poder mostrar a la gent durant la mostra d'entitats on es varen construir, com evoluciona una decoració i per tant estant en certa manera a mitjas.
Caldria plantajarse la opció de acabar aquella mateixa decoració o si es millor deixarlos amb la actual ben restaurada.
Caldria reflexionari tots sobre el tema i travar la millor decisió possible.
Anim i endevant, que com heu mencionat, l?AFBha fet i esta fent historia amb l'escala N com en ho vare fer al seu dia amb el Train Simulator.

Cesar
Entrades: 160
Membre des de: 15 jul. 2007 17:39
Nom i cognoms: Cesar Alcala Vergara
Número: 74

Re: Decoracio

Entrada Autor: Cesar »

Perdona Jordi però per a mi el primordial es que puguin passar els trens. Partint d'aquesta premisa, de la decoració es pot salvar el que es pugui, però no ha de condicionar a la part tècnica. Perque dic això perque és més important que els móduls puguin estar a les trobades i que no dònin problemes encara que es perdi una mica d'història. Si els mòduls van bé i funcionen representen d'una millor manera a l'AFB que si dónen problemes. Potser una solució que veig, és si es vol conservar el màxim possible és aixecar via,plataforma, la decoració més propera a la via i tornar a posar aixó intentant una transició entre la nova plataforma i la decoració que queda, que tot sigui dit, massa acabada justament en aquesta zona no ho està ja que hi ha algún forat entre plataforma i maia.
Ja ho sé que no sóc el més indicat a dir res ja que si hi entro a tocar-los serà a partir de mitjans-finals de septembre però els he vist molt.
Ens veiem
César

Respon