Santa Susanna?

Com a entrenament per a la construcció dels mòduls de Sant Andreu, us proposem reparar els actuals mòduls.
Per això obrim aquest panell, per acordar entre tots la forma de treballar,la decoració, i la distribució de la via.
Respon
J.Ybañez(Badia4000)

Santa Susanna?

Entrada Autor: J.Ybañez(Badia4000) »


Bones a tots en general i a ningú en particular.

Bé. Aniré a pans. Ahir nit vaig tenir una conversa amb Badatrain en raó en lo se S. Susanna. I aquet mati, decidit a fer quelcom i m’he procura’t el tl. d’en “pala”. De fet no he pogut parla amb ell. Ha si got en Xavier (Vidre_1) qui ha fet el contacta amb un servidor.
En poques paraules m’he posat a la seva disposició per tal de que alguns mòduls de la A.F.B. i siguin a la trobada de S. Susanna.
Seguidament m’he posat en contacta amb el “presi” demanant-li el permís corresponent en el referent dels mòduls del Agrupament.
La cosa queda així. Un transport arribarà el divendres dia 8 de maig del corrent, cap a les 8 del vespre (Pot esser uns hores mes d’ora si cal. Jo he posat aquesta per que no podré arribar a bans) una furgoneta duta per Wolf arribarà a Can Fabra per reculli els mòduls següents:

Els dits Històrics. 3 mòduls.
El de Badatrain. 1 “
El “galdós” pas a nivell meu. 1 “
El mal dit Bucle raro. 5 “

Naturalment aquesta llista pot esser ampliada però això corre a càrrec d’en Xavier i els seus contactes amb els propietaris dels diferents mòduls. alguns d’ells a Can Fabra.
Es faran gestions per tal de finalitzar la jornada del diumenge a les dues però res mes.
En reuniré amb Xavier i Wolf a s. Susanna la nit del dia vuit per tracta de deixar muntats els major numero de mòduls possible. Dissabte dia 9 estaré tota la tarda allí i el diumenge mati i tarda fins que finalitzi la trobada.

Se que lo de torrelló os a deixat baldats. No os penso demana que vingueu a aquesta trobada. La de Badalona es la setmana següent i heu d’esta frescos per aquestes jornades.

De fet, i ho dic ara, jo no podré assistir. I en sap mes greu de lo que penseu perdem-la. Però un motius personals me impedeixen ser-hi.
Pedro esta al corrent de la meva absència. De fet es a ell al primer que i vaig informa.
Per aquet motiu i cap mes faig costat a Xavier al demanar-me, ell, la meva col•laboració.

Bé. Es el vostre torn. Ara vosaltres teniu la paraula.

Jordi (Badia4000)


l'Alfred
Entrades: 636
Membre des de: 20 juny 2007 22:33
Nom i cognoms: Alfred Puig Rodó
Número: 129

Re: Santa Susanna?

Entrada Autor: l'Alfred »

Del "Bucle Raro" sols estan operatives les dues corbes. La bifurca i el de pas han abat sucumbint als esforços de la torsió i es van trencar a Torelló.
l'Alfred

Respon