Pàgina 1 de 1

Problema de lògica.

Publicat: 08 feb. 2009 23:02
Autor: l'Alfred
Suposem que tenim un joc de transformadors Gaugemaster degudament instal·lats dins una caixa i que d'aquesta en surten 3 parelles de cables, dos per donar corrent a les vies y un altre per rebre el corren altern. Una parella de cables està rematat per dues bananes mascles, una vermella i una altra negra. Una altra parella de cables està acabada per dues bananes femelles negres. i la darrera parella de cables està rematada per dues bananes mascles, una de verda i una altre de gris. Tenint en compte que tenim el temps comptat i trobar la solució es cosa de minuts, i donada la descripció de les parelles de cables que surten de la caixa quina parella de cables correspon a la entrada d'alterna? La solució s'ha de trobar sense obrir la caixa ni usar cap altre mètode que impliqui estar més d'uns instants per trobar la solució.

Re: Problema de lògica.

Publicat: 09 feb. 2009 17:42
Autor: jservent
La resposta es força fàcil, trucar al Cesar. ;)

Re: Problema de lògica.

Publicat: 11 feb. 2009 01:33
Autor: Cesar
Doncs si per tal de poder diferenciar tens una entrada i dos sortides, s'ha de veure com es corresponen aquestes tipus de parelles. Com s'ha de diferenciar aquests dos fets ( entrada/ sortida) t'interessa en aquest cas que les sortides tinguin posibilitats de canvi de polaritat i per tant de canvi de posició de mascles femelles, per això utilitzar les mascles amb entrada també de femella. No és tan fácil. Ara voldreu-ho que treballi bé i us ho etiqueti, això sol valer per segones versions.

Ens veiem

César

Re: Problema de lògica.

Publicat: 11 feb. 2009 12:22
Autor: l'Alfred
Doncs tots vam suposar que la entrada d'alterna era el cable amb les dues banaes de color (verd y gris) i ara resulta que ja no tenim una controla de Gauguemaster. Tenim una torradora de pa. Fins divendres no em podré passar per la coats i miraré què és el que es va cremar i miraré de substituir-ho.

Re: Problema de lògica.

Publicat: 12 feb. 2009 19:15
Autor: Cesar
Dedueixo que l'heu provat en la configuracio correcte i no funciona, ja sigui havent-lo obert o per contra amb la configuracio que indico. Encara i aixo crec que no hauria d'haver-li passat res encara que si dieu que ara no funciona es que no dedueixo be.

Ens veiem

Cesar