Pàgina 1 de 1

Trovada del 11 de setembre al dia 14 al Poble Nou

Publicat: 06 set. 2008 21:09
Autor: J.Ybañez(Badia4000)
Bones a tots... i a totes. Que no s’he m’enfadin les senyores, val?

Be, anem al gra... el propè dia 14 del corrent o sigui el 14-09-08 es farà la trobada del 11 de setembre al Poble Nou al mateix lloc que el any passat.
Fins aquí la majoria de els que em d’anar coneixem el lloc i l’hora d’arribada al lloc. Encara falta per concretar l’hora de recollida dels mòduls i si es farà el dia havans per la tarda o al mateix mati del 14.
Aquet punt os ho deixo a vosaltres decidir.
Al punt que hi ha de comenta es que en Pedro, que no podrà assistí aquet diumenge a Masada, m’encarrega’t de dir os que a la “encarregada de la Festa” no li va comenta res aquet cop ni d’esmorzars, ni de dinars ni de begudes als que i van a la trobada amb els seus moduls.
Es el detall que se li va passa.
Be. En el resta vosaltres decidiu la manera de recollir els mòduls el dia i l’hora.
Obro aquet fil per decidir aquet últim tema.
Salutacions
Badia4000

Re: Trovada del 11 de setembre al dia 14 al Poble Nou

Publicat: 08 set. 2008 15:45
Autor: eddiedgar
Tal com vaig parlar amb tu Jordi i com vaig parlar amb el Pedro, jo no vindre a buscar mòduls a Can Fabra, vaig amb moto i poca cosa podria portar...
Donat que jo visc a 10 minuts de la Plaça en qüestió, si aneu el diumenge al matí a buscar els mòduls, quan sortiu de Can Fabra em feu un truc i jo vaig directament cap a la plaça per ajudar a muntar.
És molt possible que hagi de marxar a mig matí, encara no és segur, tornaria havent dinat preparat per fer tarda amb vosaltres i per col·laborar a desmuntar la paradeta.
Així i tot, aviam que hi dieu la resta.

Re: Trovada del 11 de setembre al dia 14 al Poble Nou

Publicat: 08 set. 2008 18:22
Autor: l'Alfred
Jo ja tenia reservat tot el cap de setmana per aquesta trobada. Per tant m'és igual si recollim els mòduls dissabte com diumenge.

l'Alfred