Espai de la Fabra i Coats

Fabra i Coats CartellDes de mitjans de l’any 2006, l’AFB esta present en l’interior del recinte de la Fabra i Coats. Primerament va ser en el lloc que actualment ocupa l’espai  “Josep Bota”, com a conseqüència d’haver arribat a l’acord amb el Districte de Sant Andreu per a la construcció d’una maqueta ferroviària, que reproduís la futura estació “Barcelona – Sagrera Alta Velocitat“. Aquesta maqueta modular va estar exposada al Edifici “Fòrum” i més tard al “Club Natació Sant Andreu”

Posteriorment i degut a l’ús a que estava destinat l’espai “Josep Bota”, varem traslladar-nos a la nau “F”, en la que compartim espai, amb altres dues associacions.

Fabra i Coats espaisLa nau “F”, que actualment ocupa aquesta associació, va ser l’antic magatzem de fil cru i tint negre de la Fabra i Coats. L’AFB en aquest lloc desenvolupa la construcció i manteniment, dels diversos mòduls ferroviaris  en les diferents escales (H0, H0m, N),  que portem a les trobades ferroviàries i modulars, que es realitzen per Catalunya i altres llocs en els que som convidats. També serveix de magatzem del circuit mòbil i del tren de cinc polzades, amb el que compte l’associació. Tant el circuit com el tren, van destinats a aquells esdeveniments que són propis de les activitats d’aquest tipus d’associacions, i al mateix temps està en condicions de ser ofert als col·lectius del districte que ens el sol·licitin, amb motiu de les diferents festivitats que ells mateixos puguin realitzar.

 Enllaç amb la Fabra i Coats