Renfe ofereix 2.800 places addicionals entre Barcelona i Vic amb motiu de la celebració del Mercat del Ram

· El dissabte 13 d’abril circularà un tren especial que sortirà de L’Hospitalet a les 09.15 hores i arribarà a Vic a les 10.50 hores
· Els viatgers poden informar-se sobre els horaris previstos al telèfon d’informació 900 41 00 41 i al web rodaliesdecatalunya.cat

Amb motiu de la celebració del Mercat del Ram a Vic el proper dissabte 13 d’abril, Rodalies de Catalunya incrementa l’oferta habitual amb 2.800 places extra en els trens de la línia R3 (L’Hospitalet de Llobregat – Puigcerdà, per Vic).

De manera especial, el dissabte 13 d’abril al matí Renfe ha programat un dispositiu de reforç amb la posada en servei d’un tren addicional entre L’Hospitalet de Llobregat i Vic, el que suposarà més de 1.000 places addicionals per arribar fins a Vic.

R3 Dissabte 13 d’abril: L’Hospitalet de Llobregat (09.15h) – Vic (10.50h)

Aquest servei de Rodalies efectuarà parades intermèdies a Barcelona-Sants, Plaça de Catalunya, Arc de Triomf, Sagrera-Meridiana, Sant Andreu Arenal, Torrebaró, Mollet Santa Rosa, Parets del Vallès, Granollers-Canovelles i La Garriga.

A més durant la resta de la jornada, també es reforçaran el número de places als serveis de la línia R3 pels viatgers que desitgin desplaçar-se fins la capital d’Osona per gaudir d’aquesta celebració.

Aquest reforç es suma a l’oferta de trens de la línia R3 de Rodalies de Catalunya que ofereix una connexió entre Barcelona, el Vallès Oriental i les comarques d’Osona i Ripoll amb un tren cada hora i un temps de viatge des de Plaça Catalunya i Vic a partir d’una hora.

Els viatgers podran informar-se sobre els horaris previstos a les oficines d’atenció al client, estacions, a l’app de Rodalies, al telèfon 900 41 00 41, i als webs rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com
Barcelona, 11 d’abril de 2019