Renfe ofereix un 30% de descompte per a gaudir de l’espectacle musical Flashdance

Durant tota la temporada de l’espectacle
· L’obra musical es representa al teatre Tívoli, situat a prop les estacions de Plaça Catalunya i Passeig de Gràcia
· Amb el bitllet de Rodalies de Catalunya, els visitants poden gaudir d’un 30% de descompte per l’entrada a l’espectacle

Barcelona, 1 de febrer de 2019 (Renfe)
Renfe ha arribat a un acord per oferir un 30% de descompte en l’adquisició d’entrades per a poder assistir a veure l’espectacle Flashdance el Musical, que es representa al teatre Tívoli de Barcelona a partir del proper mes de març.

Per gaudir d’aquest descompte, els espectadors només hauran d’acreditar que són clients del servei de Rodalies de Catalunya presentant un bitllet vàlid de qualsevol dels serveis de rodalia o de trens regionals. Les entrades es poden adquirir únicament a través del web grupbalana.com i introduint el codi promocional en el moment d la compra.

L’espectacle musical, basat en la pel·lícula Flashdance explica la història d’una jove que somia per poder arribar a la prestigiosa acadèmia de ball Shipley Dance Academy i en el seu camí s’enamora. Una història de superació, esforç, dedicació i superació que combina les actuacions i les coreografies amb una trama única. A partir del mes de març, Flashdance es representa al Teatre Tivoli ubicat al número 8 del carrer Casp, prop de les estacions de Plaça Catalunya i Passeig de Gràcia, pel que els serveis de Rodalies de Catalunya es converteixen en l’opció ideal per apropar-se fins al centre de la ciutat i gaudir de l’espetacle.

Sorteig d’entrades a les màquines autovenda de Renfe
Amb motiu d’aquesta col·laboració, Renfe posa en marxa durant la primera quinzena de febrer un sorteig de 250 invitacions dobles per assistir a l’estrena del musical per aquelles persones que adquireixin un bitllet de 10 viatges o un abonament de Rodalies de Catalunya a les màquines autovenda de les estacions.

Rodalies, en el seu compromís amb el foment de la cultura i el teatre a Catalunya col·labora amb la promoció i el desenvolupament d’actuacions musicals i teatrals arreu de Catalunya.

Per a més informació, els clients poden dirigir-se a les estacions, telèfon 900 41 00 41 i als web www.rodaliesdecatalunya.cat i grupbalana.com