Nou Abonament Avant Targeta Plus 10-45

Renfe implanta un nou abonament als serveis Avant
· Es crea el nou títol Abonament 10 /45 que permetrà realitzar 10 desplaçaments en 45 dies.
· Les noves tarifes premien els viatgers recurrents del serveis Avant.

Barcelona, 31 de desembre de 2018 (Renfe)
L’actualització tarifària aprovada per l’any 2019 contempla la posada en servei del nou abonament Targeta Plus 10-45 que permetrà realitzar 10 viatges en 45 dies en un trajecte del trens Avant que presten servei a Catalunya.

Aquest nou títol permetrà un estalvi del 35% respecte la tarifa base i es crea per afavorir descomptes als clients que fins ara feien ús de la tarifa anada i tornada, al disposar de més dies per la seva utilització.

Aquest nou abonament es suma als ja existents als serveis Avant: Abonaments entre 30 -50 viatges amb una validesa de 30 dies, i que ja suposen descomptes d’entre el 52% i el 60%; o els abonaments Targeta Plus 10 amb validesa de 10 viatges per a 8 dies, que representen estalvis del 56%.