Serveis mínims d’FGC per a la jornada de vaga del dia 12 de desembre

GenCat. TES 11/12/2018
Les línies Barcelona-Vallès, Llobregat-Anoia i Lleida-La Pobla oferiran el 50% del servei habitual a les hores punta tant del matí com de la tarda i del 25% la resta de la jornada.
El Cremallera de Montserrat i el funicular de Sant Joan, en tractar-se d’un servei turístic, no tindran decretats serveis mínims.

Davant l’anunci de vaga convocada a Catalunya per la jornada del dia 12 de desembre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), segons l’establert pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, realitzarà els següents serveis mínims:

A les Línies Metropolitanes (Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia) i a la línia Lleida-La Pobla hi haurà el 50% del servei habitual a les hores punta (de les 06.30h a les 09.30h i de les 17.00h a les 20.00h). Durant la resta de la jornada s’oferirà el 25% del servei habitual.

El Cremallera de Montserrat i el funicular de Sant Joan, en tractar-se d’un servei turístic, no tindran decretats serveis mínims.

Pel que fa al Cremallera de Vall de Núria el servei serà l’habitual.

FGC procurarà que el servei acordat es desenvolupi amb la màxima normalitat i presenti els mínims inconvenients i perjudicis als usuaris.

Els usuaris d’FGC podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC. De la mateixa manera, el web i l’aplicació per a mòbils de Ferrocarrils informaran de les possibles alteracions en la circulació dels trens.