Encadenats per exigir la finalització de les obres de l’estació de Sant Andreu

Lamenten que “no hi ha hagut cap novetat sobre la possible licitació” des de l’estiu.

dissabte, 24 de nov. del 2018.- L’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Andreu de Palomar ha protestat a la plaça de l’Estació per reivindicar la fi dels treballs de l’estació Sant Andreu Comtal. Una quarantena de veïns s’ha apropat a la convocatòria per exigir que es posi fi al projecte que va iniciar-se fa més d’una dècada i que encara no té una data de finalització clara. És el quart any consecutiu que organitzen aquesta encadenada, però asseguren que el projecte de l’estació ha anat endarrerint-se any rere any.

Els manifestants han entrat a l’interior de Sant Andreu Palomar i han penjat una pancarta amb el text “Volem l’estació ja!” al pont que creua les vies de l’estació. També han llegit un manifest elaborat pels veïns de l’associació en què han reclamat que volen “deixar de suportar el soroll del pas dels trens a cel obert i esperar el pas dels vagons a la intempèrie”. Alhora, la finalització del projecte suposaria la reforma dels espais adjunts a l’estació. Des de l’associació creuen que la reforma d’aquests emplaçaments, en especial el Parc de la Maquinista, els re-connectaria als barris veïns: el Bon Pastor i la Verneda.

Més informació a beteve.cat