Servei substitutori a la línia Lleida-La Pobla de Segur per treballs de manteniment

11/09/2018
Dimecres 12 de setembre, el servei entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur s’efectuarà mitjançant un servei alternatiu per carretera.
Dues circulacions del tram entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer (05.25 i 19.30h) també es veuran afectades per les feines del manteniment i es duran a terme per carretera.

El proper dia 12 de setembre de 2018, i amb motiu dels treballs de manteniment d’una unitat de tren, el servei entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur s’efectuarà per carretera.

Com a alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, FGC posarà a disposició dels usuaris un servei d’autobusos substitutoris entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur. L’autobús substitutori s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada de bus més propera, excepte les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya, on s’aturarà sota demanda trucant al 973445503.

Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual. Tot i això, també es dura a terme el servei alternatiu per carretera a les circulacions amb sortida de Lleida Pirineus a les 05.25 hores i tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 19.30 hores.