Renfe.com acumula més de 22 milions de visites des de Catalunya

Comparativa entre gener i agost de 2017 – 2018

· En total es va arribar als 100 milions, un 3% més, i el trànsit amb Smartphone arriba al 59%.
· La venda de bitllets ha crescut un 7% a renfe.com, primer canal de la companyia.

Barcelona, 14 de setembre de 2018 (Renfe).
En els primers vuit mesos de l’any, renfe.com acumula més de 22 milions de visites des de Catalunya. En total a Espanya la xifra ha arribat als 100 milions, un 3% més que l’any passat. El trànsit de la web amb Smartphone arriba ja al 59%.

Dels 22,1 milions de visites a Catalunya, 19,2 milions provenen de la província de Barcelona (només superada a nivel estatal per Madrid). Aquesta xifra suposa un 19% del total. Des de Girona s’han ha registrat 1,3 milions de visites, 1,2 des de Tarragona i 400 mil des de Lleida

Les vendes a renfe.com han augmentat un 7% entre gener i agost de 2018, respecte el mateix període de l’any passat. La venda virtual de bitllets va superar els 16,8 milions de bitllets en aquest temps.

Renfe.com acapara el 46,8% de la venda de bitllets i puja prop de 2 punts respecte el mateix període de 2017. Aquest canal és el primer de vendes de la companyia i continua ocupant el primer lloc a les web del sector de transports i el cinquè en les pàgines més demandades de viatges.