TMB comença demà les proves en buit a la línia 10 Sud de metro entre Collblanc i Foc

31/07/2018.- Els trens simularan durant unes quantes setmanes el funcionament habitual, sense passatgers, per comprovar tots els sistemes i formar els treballadors.

Un cop el Departament de Territori i Sostenibilitat ha fet el lliurament de les obres de la futura línia 10 Sud de metro, TMB començarà demà, 1 d’agost, les proves d’integració o marxa en blanc, prèvies a la seva posada en servei comercial en el recorregut entre les estacions de Collblanc i Foc.

El futur nou tram de metro, de 4,5 quilòmetres de longitud, inclou inicialment cinc estacions, totes accessibles, de les quals tres són comunes a la línia 9 Sud (Can Tries / Gornal, Torrassa i Collblanc) i dues son de nova construcció: Foneria i Foc, totes dues situades a l’eix del passeig de la Zona Franca, als barris de la Marina del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

Més informació noticies.tmb.cat