TRAM – El Trambesòs bat el rècord de viatges durant el Primavera Sound

Barcelona, 5 de juny de 2018.
La xarxa de Trambesòs del TRAM ha registrat 160.715 viatges durant els 5 dies en què s’ha celebrat el festival Primavera Sound, realitzat a la zona Fòrum de Barcelona del dimecres 30 de maig al diumenge 3 de juny. Aquesta xifra suposa un augment del 13,68% de les validacions respecte a la mitjana de les obtingudes durant el mateix període del mes de maig.

En números absoluts, Trambesòs ha obtingut un increment de 19.336 viatges respecte la mitjana del mes de maig de 2018, i un increment de gairebé 1.000 viatges respecte a l’anterior edició del festival Primavera Sound, que ja havia assolit la xifra de viatges màxims. A més, el divendres 1 de juny, el TRAM va arribar a la xifra rècord de 40.929 viatges respecte a les validacions mitjanes d’un dia feiner des de l’inici de la xarxa Trambesòs.

Per franges horàries, els increments de validacions més important s’han donat a la franja d’entre les 16.00 i les 20.00 hores. Des del dimecres 30 de maig al diumenge 3 de juny, el servei de la línia T4 del TRAM ha estat en funcionament durant quatre dies. Entre els aspectes més remarcables del reforç del servei realitzat amb motiu del festival Primavera Sound, destaca l’ús de tramvies dobles, coincidint amb el final dels concerts més multitudinaris.