Renfe col·labora amb el Festival Jardins Pedralbes

En el seu compromís amb la cultura i la música a Catalunya.
· En comprar l’entrada podràs gaudir d’un 30% des descompte en el teu viatge en tren.
· Renfe col·labora també aquesta temporada amb Canet Rock, Festival Vida, Festival Castell de Peralada, Festival Arts d’estiu o el Festival de Cambrils.

Barcelona, 4 de juny de 2018 (Renfe).
Renfe es prepara per la temporada estival apropant-te als festivals de música d’aquest estiu a Catalunya. I per donar el tret de sortida, Renfe col·labora amb el Festival Jardins de Pedralbes que es celebra a la Ciutat Comtal entre el 6 de juny i el 13 de juliol.

En aquesta nova edició, Renfe col·labora per primera vegada amb aquest prestigiós festival facilitant el viatge a tots aquells espectadors que decideixin assistir a algun dels seus concerts. Amb els serveis d’Ave-Llarga Distància des de Madrid, Saragossa, Lleida, Tarragona, València el punt de destí nacional i també amb els serveis de Rodalies de Catalunya els assistents podran gaudir d’un descompte del 30% per realitzar el seu viatge en tren fins a la ciutat de Barcelona coincidint amb un dels concerts programats al Festival Jardins de Pedralbes. L’estació recomanada per accedir al festival és la de Barcelona Sants.