Renfe ofereix prop de 50.000 places addicionals en els trens de Rodalies amb parada a Montmeló

Durant el cap de setmana del 12 i 13 de maig
• Rodalies reforça els serveis de la línia R2 nord els dies 12 i 13 de maig amb la circulació de 46 trens especials, 23 cada dia.
• Per a més informació els viatgers es poden adreçar al telèfon 900 41 00 41, app de Rodalies i al web rodaliesdecatalunya.cat.

Amb motiu de la celebració del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, Renfe reforça els serveis de la línia R2 nord de Rodalies de Catalunya amb prop de 50.000 places addicionals. Durant els dies 12 i 13 de maig, s’ha establert una programació especial que assegura una freqüència mitjana de pas cada 15 minuts a la connexió Montmeló – Barcelona a les hores en què es preveu una major afluència de viatgers entre ambdues estacions.

Per a facilitar la mobilitat dels aficionats, Renfe reforça el seu servei amb la circulació de 46 trens especials, sumant-se a l’oferta habitual de la línia R2 nord (Aeroport – Barcelona – Montmeló – Maçanet). Aquest increment pel Gran Premi de Fórmula 1 completarà el servei de Renfe a Montmeló els caps de setmana, que consisteix en 74 trens diaris, 37 per sentit, amb una oferta de 81.400 places diàries.

A més, els viatgers que arribin en trens Ave-Llarga Distància a Sants disposen de connexions amb Montmeló en aquests serveis de la línia R2 i el títol per desplaçar-se en rodalia està inclòs al seu bitllet combinat.

Facilitats per comprar el bitllet
Per a facilitar i agilitzar l’adquisició dels bitllets, Renfe ha programat les màquines d’autovenda de manera que el primer títol de transport que aparegui en pantalla sigui un bitllet d’anada i tornada fins a Montmeló proper al Circuit de Barcelona-Catalunya. Aquest bitllet és de dues zones i per evitar confusions es reforçarà aquesta informació amb missatges específics per megafonia. Per informar i atendre els clients que ho necessitin s’incrementarà el personal d’atenció al client a les estacions de Passeig de Gràcia, Plaça de Catalunya, Sants, Clot-Aragó i Montmeló.

Al 2017, més de 40.000 persones van apropar-se al Circuit de Barcelona-Catalunya amb els serveis de rodalia per a assistir al Gran Premi de Fórmula 1, comptabilitzant les sessions de divendres, dissabte i diumenge. Per aquest motiu, Rodalies de Catalunya duplicarà l’oferta habitual el cap de setmana de la competició automobilística des de primera hora del servei.

Per a més informació els clients poden dirigir-se a les estacions, al telèfon 900 41 00 41, app de Rodalies i als web www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com.
Barcelona, 8 de maig de 2018