Es reuneix la Comissió de persones usuàries d’FGC

10/04/2018.- A la reunió s’han presentat els principals resultats de l’exercici 2017 a Ferrocarrils i la nova estratègia en matèria de responsabilitat social.
Aquestes comissions serveixen per a què FGC comparteixi i rebi informació amb diferents entitats i grups d’interès i pugui avançar en la millora constant del servei que s’ofereix a les persones usuàries.

Comissió de persones usuàries d’FGC
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha reunit de nou la Comissió de persones usuàries d’FGC amb l’objectiu de compartir amb diferents entitats i representants de col·lectius diversos informació d’interès sobre la prestació del servei de Ferrocarrils, a més de recollir els seus interessos.

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, ha fet l’obertura de la reunió, destacant la importància de la feina feta en aquestes trobades, ja que permet recollir suggeriments i propostes de millora que permeten a Ferrocarrils adaptar el seu servei a les expectatives d’una societat que canvia durant els anys.
Tot seguit, el director d’FGC Operadora, Oriol Juncadella, ha presentat els resultats més destacats de l’activitat d’FGC durant l’any 2017. Juncadella ha remarcat el rècord obtingut en el nombre de viatgers i els bons resultats en els indicadors de qualitat sorgits de les enquestes realitzades.

Finalment, la directora d’FGC Organització i Persones, Juliana Vilert, ha compartit amb els assistents a la comissió els avenços que FGC està fent en l’estratègia de responsabilitat social. La directora assenyala l’increment de la participació directe i la transparència en la presentació dels resultats com dues de les fites obtingudes darrerament.

A la comissió han assistit representants de l’Associació Catalana per a la Promoció de les Persones Sordes (ACAPPS), l’Agència Catalana del Consum, l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del districte Sarrià-Sant Gervasi, la Cambra de Comerç de Barcelona, CCOO de Catalunya, CECOT, la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC), ecom, Foment del Treball, Mútua de Terrassa, Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya (OCUC), ONCE, PIMEC, Promoció del Transport Públic (PTP), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la UGT, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l’entitat Via Vallès.

Enquesta de sostenibilitat i responsabilitat social d’FGC
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha obert una enquesta sobre sostenibilitat i responsabilitat social amb l’objectiu de conèixer amb profunditat les expectatives i inquietuds de diferents col·lectius per tal de poder adaptar l’activitat d’FGC als requeriments de sostenibilitat social, econòmica i ambiental.

FGC vol conèixer de primera mà l’opinió d’aquest entorn per tal de contribuir activa i voluntàriament a la millora de la societat, reforçant el seu compromís amb aquesta i amb totes les persones i col·lectius amb els quals es relaciona. Els participants podran donar la seva opinió respecte a temes relacionats, entre d’altres, amb la contractació de proveïdors, la gestió de l’impacte al medi ambient, les relacions laborals o la gestió eficient dels recursos.

Els interessats a participar en l’enquesta poden accedir a través del web www.fgc.cat fins el dia 29 d’abril.