Rodalies de Catalunya col·labora amb la 40a Marató de Barcelona

La cursa es celebra l’ 11 de març
· Els participants podran obtenir un bitllet d’anada i tornada pel 11 de març fins a Sants
· L’estació de Barcelona Sants, parada de totes les línies de Rodalies, és propera al lloc de sortida de la prova

Barcelona, 9 de març de 2017 (Renfe).
Rodalies de Catalunya col·labora a la 40a edició de la Marató de Barcelona que es celebra aquest diumenge 11 de març a la Ciutat Comtal. Renfe i l’organització de la prova han arribat a un acord que permetrà bescanviar el tiquet comprovant de l’organització, per un bitllet gratuït d’anada i tornada fins a Barcelona Sants.

Per gaudir d’aquest bitllet, els participants hauran de presentar el tiquet que l’organització els entregarà en el moment de recollir l’acreditació a les estacions amb venda amb personal de qualsevol de les estacions del servei de rodalia de Barcelona el diumenge 11 de març abans de les 10.00 hores.

La cursa del proper diumenge a Barcelona tindrà la sortida a les 8.30h a l’Avinguda Maria Cristina i recorrerà durant 42,195 quilòmetres els carrers de la Ciutat Comtal tot passant per punts emblemàtics de la Ciutat Comtal fins a finalitzar novament a l’avinguda Maria Cristina.

La sortida de la prova atlètica es troba a pocs metres de l’estació de Barcelona Sants, parada de les línies R1, R2nord, R2 sud, R3 i R4 del servei de rodalia de Barcelona, així com de totes les línies Regionals de Rodalies de Catalunya. Per aquest motiu els trens de Rodalies de Catalunya es converteixen en mitjà de transport idoni per als desplaçaments dels esportistes d’arreu de Catalunya que es desplacin fins a Barcelona per participar a la nova edició de la cursa.

Rodalies de Catalunya, en el seu compromís amb el foment de l’esport i el transport públic, col·labora amb més d’una vintena de curses atlètiques durant tota la temporada, facilitant als participants a les curses el seu trasllat en tren fins a lloc de la prova atlètica el dia de la competició

Per a més informació dels serveis i horaris, els interessats poden dirigir-se a les estacions del serveis de rodalia de Barcelona, als telèfons 900 41 00 41 i als webs rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com, així com a les apps de Rodalies i Renfe Cercanías.