Renfe ofereix 75.000 places als trens de Llarga Distància que circularan entre Barcelona, Tarragona i València durant Falles

· Renfe ha programat la circulació de 50 trens entre Barcelona i València en doble composició

Barcelona, 12 de març de 2018 (Renfe).
Renfe ofereix 75.000 places als trens de Llarga Distància que circularan entre Barcelona, Tarragona i València durant la celebració de Falles 2018.

Des d’aquest divendres fins el dimarts dia 20 de març, s’oferiran un total de 10.000 places addicionals als trens Euromed i Talgo que uneixen Barcelona i Tarragona amb València. Aquesta xifra suposa un increment del 13% respecte l’oferta habitual.

La companyia posa en marxa una operació destinada a reforçar l’oferta de places, per respondre a l’elevada demanda que es produeix amb motius de les Falles. Aquest increment de places és possible mitjançant el reforç de 50 trens Euromed i Talgo amb el doble de la seva capacitat habitual.

Diàriament 16 serveis de Renfe enllacen Barcelona amb València en un temps de viatge des de 3 hores i 15 minuts i una hora menys des de Tarragona. Tota la informació sobre horaris i serveis es pot trobar a renfe.com.