Afectacions a les dues xarxes de TRAM per la Zurich Marató de Barcelona

El servei de la línia T4 de Trambesòs s’interromprà entre les 08.30 i les 13.45 hores fins a Glòries, i entre les 8.30 i les 14.30 hores fins a Ciutadella – Vila Olímpica.

Les línies T2 i T3 de Trambaix estaran sense servei des de les 8 i fins a les 10.35 hores entre Francesc Macià i Pius XII.

Barcelona, 7 de març de 2018. El Tramvia de Barcelona modificarà el servei de les dues xarxes tramviàries, el proper diumenge dia 11 de març, per la celebració de la Zurich Marató de Barcelona al seu pas per l’avinguda Diagonal i els carrers de Ciutat de Granada i de Pujades amb l’avinguda Meridiana.

A Trambesòs, entre les 8.30 i les 13.45 hores, s’interromprà el servei de la totalitat de la línia T4. A partir de les 13.45 hores està previst que es recuperi el servei fins a la parada Glòries, i a partir de les 14.30 hores es preveu restablir el servei fins a Ciutadella – Vila Olímpica, un cop els organitzadors de la cursa la donin per finalitzada.

Durant les afectacions en aquesta línia, TRAM reforçarà el servei de la línia T6 per facilitar els desplaçaments de la zona. Les freqüències de pas de la línia T5 es regirà per l’horari habitual.

A Trambaix, entre les 8 i les 10.35 hores, quedarà suspès el tram entre les parades Francesc Macià i Pius XII.

TRAM recorda que aquests horaris són aproximats i dependran, en tot cas, del desenvolupament de la Zurich Marató de Barcelona i la seva organització.