Afectacions al servei de la línia T4 de TRAM per la Mitja Marató de Barcelona

El Tramvia de Barcelona interromprà el servei de la línia T4 de Trambesòs entre les 7.45 i les 11.30 hores.

Durant les afectacions, TRAM reforçarà el servei de la línia T6. La resta de línies de la xarxa operaran amb normalitat.

Barcelona, 8 de febrer de 2018.-

El Tramvia de Barcelona modificarà el servei de la línia T4 de Trambesòs, el proper diumenge 11 de febrer, per la celebració de la Mitja Marató de Barcelona al seu pas per l’avinguda Meridiana i l’avinguda Diagonal.

Entre les 7.45 i les 11.30 hores, s’interromprà el servei de la totalitat de la línia T4. Entre les 11.30 i les 12.10 hores està previst que es recuperi el servei entre les parades d’Estació de Sant Adrià i Glòries, i a partir de les 12.10 hores es preveu restablir el servei entre Glòries i Ciutadella | Vila Olímpica, un cop l’organització de la cursa la donin per finalitzada.

Durant les afectacions en aquesta línia, TRAM reforçarà el servei de la línia T6 per facilitar els desplaçaments de la zona. La resta de línies de la xarxa tramviària, T5 a Trambesòs i T1, T2 i T3 a Trambaix, funcionaran en l’horari habitual.

TRAM recorda que aquests horaris són aproximats i dependran, en tot cas, del desenvolupament de la Mitja Marató de Barcelona i la seva organització.

Més informació: http://edreamsmitjabarcelona.com