Acord entre Renfe i la Fundación Cultural Andaluza de Catalunya

El Carnaval de Cádiz arriba en Ave a Barcelona el proper 10 de març.
· Els participants a la II Edició del Carnaval de Cádiz viatjaran des de Sevilla a l’Ave amb arribada a Barcelona a les 20.22 hores.
· La comparsa de Subiela, el coro de Julio Pardo, la xirigota del Canijo i el quartet de Morera actuen al Liceu l’11 de març.

Barcelona, 13 de febrer de 2018 (Renfe).
Renfe i la Fundación Cultural Andaluza de Catalunya (ANDACAT) han signat un acord de col·laboració pel que la companyia serà de transportista oficial de la II Edició del Carnaval de Cadiz a Barcelona.
En base a aquest acord, les agrupacions que actuen el proper 11 de març al Gran Teatre del Liceu viatjaran en Ave des de Sevilla fins a Barcelona. La comparsa “Los Prisioneros”, d’Ángel Subiela, el coro “Don Taratachín”, de Julio Pardo, el quartet “El Equipo A minúscula”, de Morera i la xirigota “Qué Caló”, del Canijo de Carmona seran les agrupacions que actuïn a aquesta segona edició.

Tota els components viatjaran dissabte 10 de març a l’Ave Sevilla-Barcelona amb sortida de la capital andalusa a les 14.50 hores i arribada a l’estació de Sants a les 20.22 hores.

L’objectiu de l’acord de col·laboració entre Renfe i ANDACAT és treballar de manera conjunta a la promoció dels esdeveniments que la que la Fundació realitza així com l’ús dels serveis ferroviaris que connecten a diari Andalusia amb Catalunya.