L’AMENAÇA D’APLICAR EL 155 IMPEDEIX QUE ELS VEÏNS ATURIN LA CIRCULACIÓ DELS TRENS DURANT L’ENCADENADA

Els veïns de Sant Andreu s’han encadenat de forma simbòlica per tercer any consecutiu a l’estació de Sant Andreu Comtal. Aquest cop, tot i voler baixar a les vies del tren per aturar la circulació de trens, han desistit perquè els Mossos d’Esquadra els han amenaçat d’actuar d’acord amb l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola. El perill dels trens i l’amenaça policial ha tirat endarrere els andreuencs.

El president de l’Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar, Santi Serra, ha llegit un manifest abans d’entrar de baixar a l’andana. Han reivindicat que necessiten la nova estació de Sant Andreu Comtal ja “per deixar de suportar el soroll dels trens que passen a cel obert i per deixar d’esperar el tren a la intempèrie”. A més, els andreuencs somien amb “deixar de viure al costat d’unes obres abandonades que provoquen inseguretat, gaudir del parc que ha de servir per unir Sant Andreu amb Bon Pastor i La Verneda i amb treure les tanques que empresonen el veïnat dels carrers Andana de l’estació i Josep Soldevila”.

Més informació: andreuenc el diari electrònic de Sant Andreu de Palomar