Afectació a les xarxes de TMB per la vaga general del 3 d’octubre

La Generalitat ha fixat que circulin el 25% dels trens i autobusos de 6.30 a 9.30 h i de 17 a 20 h, mentre que la resta de franges no hi ha serveis mínims.

Amb motiu de la convocatòria de vaga general i aturada cívica plantejada per diversos sindicats i altres organitzacions per aquest dimarts, 3 d’octubre, les xarxes de metro i autobusos de Transports Metropolitans (TMB) funcionaran de manera molt limitada.

La Generalitat de Catalunya ha dictat una ordre que estableix la prestació de serveis essencials al sector del transport de viatgers i que per al metro i els autobusos de TMB aquest dimarts comporta la següent oferta garantida:

A les hores punta, de 6.30 a 9.30 i de 17 a 20 hores, el 25% dels trens i els autobusos programats en un dia feiner.
Això suposa que en aquests horaris de matí i de tarda circularan un de cada quatre trens i un de cada quatre autobusos, en general amb intervals quatre vegades superiors als habituals. La resta de les franges no hi ha serveis essencials assignats i per tant pot no haver-hi cap tipus de servei.

Com és habitual en les aturades, al final de les franges de serveis mínims els conductors d’autobús completaran sempre el trajecte fins a la destinació de la línia.

Els transports d’oci de TMB també estan afectats per la convocatòria i no tenen mínims assignats, raó per la qual no prestaran servei.

Més informació
Per a consultes, TMB té a disposició dels usuaris el telèfon d’informació i atenció al ciutadà 902 075 027 (de dilluns a diumenge, de 8 a 21 h) i també el compte d’informació i atenció a Twitter(de dilluns a divendres, de 7 a 20 h).

Si vols informar-te d’altres actuacions previstes que puguin afectar el servei de transport públic o bé vols accedir a recomanacions de transport, entra a la secció “Estat del servei”.