FGC finalitza les obres de millora dels accessos a l’estació de Terrassa Rambla

09/08/2017.- FGC finalitza les obres de millora dels accessos a l’estació de Terrassa Rambla.
La renovació de les escales mecàniques i l’ampliació de les escales fixes permetran un accés més còmode dels usuaris a l’andana de la via 2 de l’estació.
La finalització dels treballs permet la reobertura de l’andana de la via 2 de l’estació que ha estat fora de servei mentre han durat les obres.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha finalitzat les obres de remodelació i millora dels accessos a l’estació de Terrassa Rambla de la línia Barcelona-Vallès. Els treballs, pressupostats en 187.388,85 €, s’han realitzat en un termini molt ajustat de sis setmanes.

Durant aquest període, s’ha renovat l’escala mecànica d’accés a les andanes per fer-la més ample, d’acer inoxidable i amb noves prestacions tècniques.

A més, s’han ampliat les escales fixes que donen accés a les andanes. Amb 1,60 metres d’amplada, les noves escales permetran un accés més còmode dels clients. També s’han renovat els passamans i s’ha eliminat el muret divisori que hi havia fins ara entre les escales fixes i les escales mecàniques.

La finalització dels treballs permet la reobertura de l’andana de la via 2 de l’estació. Aquesta andana estava fora de servei des del dia 25 de juny amb motiu de les obres.