Renfe incrementa la seva oferta a les línies R1 i RG1 durant l’estiu

· Durant els caps de setmana i festius, la línia RG1 amplia amb sis noves freqüències la connexió entre Portbou i el Maresme.
· Entre el 12 de juny i el 15 de setembre, sis trens de la línia R1 amplien el seu recorregut d’Arenys de Mar a Calella.

Renfe reforça aquest estiu l’oferta de serveis de les línies RG1 i R1 per atendre l’augment de la demanda durant els mesos d’estiu que es produeix en aquestes línies.

Fins el dia 17 de setembre la línia RG1 (Mataró – Portbou per Girona) amplia el seu servei amb sis freqüències, tres per sentit, durant tots els caps de setmana i festius. Això millorarà les connexions entre la costa del Maresme i les comarques gironines.

Ampliació entre Arenys de Mar i Calella
A la línia del Maresme, fins el 15 de setembre, es reforça el número de freqüències de dilluns a divendres de la línia R1 (Molins de Rei-Maçanet-Massanes per Mataró) que connecten amb Calella, Sant Pol de Mar i Canet de Mar ampliant el recorregut de tres trens per sentit des de l’estació d’Arenys de Mar fins a Calella, millorant les connexions amb la resta d’estacions del Maresme i alhora amb la ciutat de Barcelona.

Tota la informació sobre horaris i servei al 900 41 00 41, app de Rodalies i www.rodaliesdecatalunya.cat