Per la revetlla i el cap de setmana de Sant Joan, el metro funcionarà 67 hores sense interrupció

20 de juny del 2017.-  Els trens circularan des de les 5 de la matinada de divendres, 23 de juny, fins a les 12 de la nit del dia 25.

Com cada any per Sant Joan, divendres vinent, dia 23 de juny, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) donarà servei de metro durant tota la nit. És a dir, els trens circularan sense interrupció des de les 5 de la matinada de divendres, 23 de juny, fins a les 12 de la nit del dia 25 (és a dir, fins a la finalització del servei de diumenge 25), de manera que funcionaran de forma continuada durant 67 hores.

TMB també farà un desplegament especial de personal per atendre l’afluència d’usuaris que es desplaçaran en metro a la zona de platges i al centre de la ciutat per celebrar la revetlla. Per aquest motiu, es reforçarà la seguretat i protecció a les estacions del front marítim de la línia 4 (Ciutadella / Vila Olímpica, Barceloneta i El Maresme / Fòrum), a les cèntriques estacions de Catalunya i Urquinaona i també a la d’Espanya.

Així, amb nou línies de metro i 154 estacions obertes, TMB contribueix a la mobilitat amb transport públic durant la revetlla de Sant Joan per facilitar els desplaçaments dels ciutadans.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.