Una nova invasió de vies a Montcada i Reixac causa retards superiors als 45 minuts a 3.000 clients de Rodalies

· Retirada invasió de vies Montcada 12.50.
· Per intentar minimitzar l’afectació, ha desviat trens per recorreguts alternatius

Barcelona, 22 de maig de 2017 (Renfe)
Entre les 12.15 i les 12.50 hores, una nova invasió de vies a Montcada i Reixac ha provocat retards superiors als 45 minuts a 3.000 clients del servei de Rodalies de Catalunya. Progressivament s’aniran recuperant horaris i freqüències habituals.

Renfe tenia coneixement de la concentració prevista a través de xarxes socials i davant la possibilitat de la invasió de vies ja va preveure les accions que s’han dut a terme a terme per a minimitzar les afectacions als clients:
· Desviament de trens de la línia R2 nord per Montcada-Reixac Manresa – Cerdanyola Universitat – Mollet. Entre les 20.27 i les 20.45 no ha estat possible per la invasió de vies
· Desviament de trens de la línia R11 via Mataró

En quant al plantejament de prestar un servei alternatiu general per carretera es manifestament impossible establir aquesta possibilitat degut a les circumstàncies d’una situació, invasió de vies, que està totalment prohibida i sobre la qual no es pot tenir una previsió. És inviable donar cobertura en hora punta a les diferents línies de Rodalies que poden resultar afectades tenint en compte la gran dispersió d’aquesta afectació amb nombrosas estacions intermèdies.

Adif i Renfe han estat informant des de l’inici del servei a través de tots els seus canals de comunicació i atenció al client, megafonia de trens i estacions, @rodalies, @renfe, @adif_es, app de rodalies, app Adif en tu móvil, rodaliesdecatalunya.cat, renfe.com www.adif.es, 900 41 00 41 i personal d’atenció al client).