Sant Andreu, Congrés-Indians i La Sagrera celebren dissabte la Festa del Comerç

dimecres, maig 24, 2017.- Les botigues dels barris treuen els seus productes al carrer per incentivar les compres i promoure el comerç de proximitat.

Les entitats de l’Eix Comercial de Sant Andreu, Sant Andreu Nord Comerç, Associació Comercial Onze de Setembre, Sagrera Activa Associació de Comerciants i la Unió de Botiguers de Congrés Indians celebraran aquest dissabte 27 la Festa del Comerç, una iniciativa per incentivar les compres i promoure el comerç de proximitat.

A Sant Andreu, la proposta es durà a terme entre les 10.00 i les 22.00 hores i comptarà amb el recorregut pel Carrer Gran fins la rambla de Fabra i Puig, des d’aquesta rambla fins a Concepció Arenal i de la rambla Onze de Setembre. Durant tot el dia hi haurà activitats diverses, inflables, demostracions i tallers.

A La Sagrera la festa serà entre les 10.00 i les 15.00 hores i tindrà la sortida a la plaça Jardins d’Elx i el carrer Garcilaso. També hi haurà activitats com inflables, demostracions i tallers, entre altres. Pel que fa a Congrés Indians, l’horari serà entre les 10.00 i les 21.00 hores i hi haurà activitats també per tothom.

L’AFB – Agrupament Ferroviari de Barcelona, participa amb un stand i un parell de circuits de trens a escala H0 Märklin my world, destinat als infants a la Rambla de Onze de Setembre, front al número 20