L’Espai Mercè Sala se suma a la Nit dels Museus i obrirà aquest dissabte de 7 de la tarda a 1 de la matinada

18 de maig del 2017.- TMB reforça amb més vehicles la línia 150 de bus (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc), que circularà fins a les 2 de la matinada

Aquest dissabte, 20 de maig, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) se sumarà a la Nit dels Museus i obrirà la sala d’exposicions Mercè Sala, situada al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de metro a l’estació de Diagonal, des de les 7 de la tarda i fins a la 1 de la matinada. L’horari habitual d’obertura de l’Espai Mercè Sala és de 10 a 20.30 hores, els dies feiners de dilluns a divendres, i l’entrada és gratuïta.

En aquest sentit i per facilitar l’accés dels assistents als diferents centres i museus de Montjuïc que obriran portes la nit de dissabte, TMB reforça amb més vehicles la línia 150 de bus (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc) i aquest dia circularà fins a les 2 de la matinada.

Els visitants de l’Espai Mercè Sala podran veure l’exposició Barcelona, ciutat i transport públic urbà, una selecció de documents i imatges a través dels quals descobrim l’evolució del servei de transport públic de viatgers a Barcelona al llarg de més d’un segle. També mostra l’impacte dels avenços tecnològics en la transformació dels transports i la intervenció municipal per a la regulació del servei públic.

L’activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB que busca aproximar la cultura a la ciutadania i enriquir l’experiència del viatge en transport públic.

Una nit farcida de propostes culturals
La Nit dels Museus és una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa que enguany arriba a la seva dotzena edició i en què participen més de 4.000 museus de 40 països europeus. A més de gaudir de les col·leccions i les exposicions temporals dels museus, també es poden veure concerts, dansa, teatre, recitals de poesia, visites guiades, entre d’altres activitats.