Asem Catalunya, celebra demà dissabte 27 de maig de 2017 la Trobada de Famílies

Asem Catalunya, Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars, celebra el pròxim 27 de maig de 2017 la Trobada de Famílies.

Es realitzarà a l’Espai Josep Bota del recinte Fabra i Coats, al barri de Sant Andreu, Barcelona. Des de les 10 hores fins a les 14 hores. Estrada gratuïta. Aquest dia hi han preparades diverses activitats simultànies perquè els participants gaudeixen d’un dia diferent amb la seva família i amics.

L’objectiu de la jornada és oferir un espai de trobada adreçat tant als socis de l’entitat com a les seves famílies i el seu entorn més proper. Però aquesta trobada també s’adreça a totes aquelles persones que no pertanyen a l’associació i volen conèixer la nostra labor i gaudir d’un dia lúdic amb diverses activitats que ha organitzat Asem Catalunya.

Un dels mètodes de treball de l’associació és el treball comunitari per arribar a la consciència de la població i apropar-les la realitat de les persones amb malalties neuromusculars. D’aquesta manera, Asem Catalunya espera trencar els prejudicis i estereotips construïts al voltant del col·lectiu; també, donar valor al treball que fa l’associació per la seva dimensió social i comunitària.

L’AFB participa amb un parell de circuits de trens a escala H0 Märklin my world, destinat als infants.

Tota l’informació: http://asemcatalunya.com/asem-catalunya-organitza-la-trobada-de-les-families/