TRAM i l’ATM convoquen una nova edició de La TRAMa, el concurs en línia de relats col·lectius en català

· Maite Carranza, David Cirici, Anna Manso, Care Santos i Jordi Sierra i Fabra són els escriptors que participen en la quarta edició de La TRAMA, amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.

TRAM i l’ATM convoquen una nova edició de La TRAMa, el concurs en línia de relats col·lectius en llengua catalana, amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes i el suport de Quatre Ratlles. Els usuaris del tramvia de Barcelona s’hi poden inscriure i esdevenir autors d’una narració col·lectiva, en la qual també hi participaran escriptors de renom, com ara: Maite Carranza, David Cirici, Anna Manso, Care Santos i Jordi Sierra i Fabra. Aquests cinc escriptors de la quarta edició de La TRAMa iniciaran un total de 15 relats a la xarxa que hauran de desenvolupar els usuaris de TRAM participants.

L’organització del concurs de La TRAMa busca 150 persones lletraferides entre els usuaris del tramvia que vulguin participar en l’elaboració d’una història col·lectiva per escrit. Les inscripcions al concurs s’obren el proper dilluns 24 d’abril des del web de TRAM (www.tram.cat). El desenvolupament del concurs es realitzarà del 5 al 31 de maig, i per participar-hi només cal tenir més de 18 anys, escollir un dels relats i estar disponible i participar en línia.

Aquesta quarta edició de La TRAMa s’inicia just amb la celebració de la diada de Sant Jordi del proper 23 d’abril, per a la qual el TRAM i la Institució de les Lletres Catalanes han realitzat una edició especial de targetes amb frases dels cinc autors participants. Aquest any, el TRAM celebra el dia del llibre i la rosa amb l’actuació d’uns actors disfressats de Sant Jordi i la princesa que interactuaran amb els viatgers, els quals podran fer-se una foto per pujar-la a xarxes socials i rebran una de les targetes literàries dels autors de La TRAMa.