CONFERÈNCIA “EL VINILAT DE TRENS COM A EINA DE DIFUSIÓ DEL PATRIMONI. CAS DEL METRO DE BARCELONA”

El proper dilluns 24 d’abril de 2017 es celebrarà al Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, Via Laietana, 39, 5a planta. de Barcelona, una conferència amb el títol “El vinilat de trens com a eina de difusió del patrimoni. Cas del Metro de Barcelona” a càrrec de Jordi Orta i Mario Armengol de TMB.

El propòsit de la conferència és sobre la necessitat i l’oportunitat de recuperar i difondre la història associada a TMB, fent-ne ús de les instal·lacions i els vehicles en servei. La commemoració del 90è aniversari del transversal. Els condicionants tècnics que impedeixen la circulació de vehicles històrics a L1, que porten a la decisió de vinilar un tren sèrie 4000.
Jordi Orta Roca és enginyer industrial i responsable de vibracions i oficina tècnica de vies de TMB, i Mario Armengol Sánchez és responsable patrimoni històric TMB i del Projecte TMB Educa.

Per a més informació i reserva.Cal fer inscripció prèvia : Lloc: Auditori Pompeu Fabra Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya Via Laietana, 39, 5a planta. 08003 Barcelona.3 Hora: 18.30 h al telèfon: 93 780 37 87 o bé secretaria@amctaic.org