FGC. Tall de servei els caps de setmana a la línia L12 amb motiu de treballs de millora

29 de març de 2017

· Els caps de setmana de l’1 i 2, del 8 i 9 d’abril i el dissabte 22 d’abril el servei de la línia L12 (Reina Elisenda) quedarà interromput pels treballs de construcció de la nova sortida d’emergències de l’estació de Sarrià.

·Es recomana als usuaris utilitzar les línies d’autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) números 66 i 68 i el Nitbus N7 com a serveis alternatius

Amb motiu de les obres de construcció de la nova sortida d’emergències de l’estació de Sarrià, el servei de la línia L12 (Reina Elisenda) de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) es veurà modificat alguns caps de setmana de mes d’abril. D’aquesta manera, els caps de setmana de l’1 i 2 d’abril, del 8 i 9 d’abril i el dissabte 22 d’abril el servei de la línia L12 que uneix les estacions de Sarrià i Reina Elisenda quedarà interromput.

Com a servei alternatiu durant aquests dies es recomana utilitzar les línies d’autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) números 66 i 68 i el Nitbus N7.

Les línies S1 (Terrassa), S2 (Sabadell), L6 (Sarrià) i L7 (Av. Tibidabo) de la línia Barcelona-Vallès oferiran el seu servei habitual.