FGC i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès convoquen el V concurs de tuitrelats “Un tren d’històries”

23/03/2017. El concurs literari de tuitrelats forma part del conjunt d’iniciatives que Ferrocarrils està preparant per la setmana de Sant Jordi.
El tema central del concurs serà el viatge en tren i podran ser presentats per Twitter amb l’etiqueta #FGCrelats.

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès convoquen conjuntament la cinquena edició del concurs literari de tuitrelats “Un tren d’històries”. Amb aquest concurs es pretén animar els viatgers a plasmar a les xarxes socials allò que un tren és capaç d’inspirar.

És per això que el tema central del concurs serà el viatge en tren. D’aquesta manera, els tuitrelats poden ser l’expressió d’una vivència, d’un record o bé un relat de ficció.

El tret de sortida del concurs es dóna avui dijous, 23 de març, i el període d’admissió d’originals finalitzarà el dilluns 10 d’abril de 2017. Els tuitrelats podran ser escrits en llengua catalana o en llengua castellana, indistintament, i podran presentar-se per Twitter (@FGC) utilitzant l’etiqueta #FGCrelats. La participació a aquest concurs d’FGC i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès està oberta a totes les persones que ho desitgin, sense limitació d’edat. L’extensió màxima dels tuitrelats és de 140 caràcters (inclosa l’etiqueta #FGCrelats).

Premis
Les persones guanyadores obtindran els següents premis d’FGC i de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. L’acte d’entrega serà el proper dia 20d’abril a les 18.30 h a l’Espai Provença.

1r PREMI
Una nit d’hotel per a dues persones a l’Hotel Port Ainé 2000 en règim de mitja pensió on s’inclou la participació a una activitat lúdica a escollir.
Una matrícula gratuïta en un curs de 20 hores de durada a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès (matrícula vàlida per als cursos intensius d’estiu 2017).

2n PREMI
Un bitllet gratuït per a dues persones del Cremallera de Vall de Núria i la participació a una activitat lúdica a escollir.
Un lot de llibres de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

3r PREMI
Un bitllet gratuït per a dues persones del Tot Montserrat. Aquest bitllet inclou els viatges amb el Cremallera i Funiculars de Montserrat, visita al Museu, visita a l’Espai Audiovisual i dinar.
Un lot de llibres de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

Més informació i bases del concurs a www.fgc.cat.