Rodalies de Catalunya col·labora amb la Mitja Marató de Barcelona

La cursa es celebra el 12 de febrer
· Els participants podran obtenir un bitllet d’anada i tornada pel 12 de febrer fins a Barcelona Sants, Arc de Triomf, Plaça Catalunya o Estació de França
· Les estacions d’Arc de Triomf i de Barcelona Estació de França, són properes al lloc de sortida de la prova atlètica

Barcelona, 10 de febrer de 2017 (Renfe).
Rodalies de Catalunya col·labora amb la Mitja Marató de Barcelona que es celebra aquest diumenge 12 de febrer a la Ciutat Comtal. Renfe i l’organització de la prova han arribat a un acord que permetrà bescanviar el tiquet comprovant de l’organització, per un bitllet gratuït d’anada i tornada fins a Barcelona, vàlid fins les estacions de Barcelona Sants, Arc de Triomf, Plaça Catalunya o Estació de França.

Per gaudir d’aquest bitllet, els participants hauran de presentar el tiquet que l’organització els entregarà en el moment de recollir l’acreditació a les estacions amb venda a taquilla de qualsevol de les estacions del servei de rodalia de Barcelona el diumenge 12 de febrer abans de les 10.00 hores.

La cursa del proper diumenge a Barcelona tindrà la sortida a les 8.45h al Passeig Pujades (al Parc de la Ciutadella) i recorrerà els carrers de la de la Ciutat Comtal fins a finalitzar novament a al Parc de la Ciutadella.

La sortida de la prova atlètica es troba situat entre les estacions de Estació de França i Arc de Triomf; a pocs metres de l’estació de Barcelona Estació de França, parada dels trens de la línia R2 sud i dels trens regionals de les línies R13, R14, R15 i R16; així com també de l’estació d’Arc de Triomf on es dóna servei de les línies R1, R3, R4 i R12 del servei de rodalia de Barcelona. Per aquest motiu els trens de Rodalies de Catalunya es converteixen en mitjà de transport idoni per als desplaçaments dels esportistes d’arreu de Catalunya que es desplacin fins a Barcelona per participar a la cursa.

Rodalies de Catalunya, en el seu compromís amb el foment de l’esport i el transport públic, col·labora amb més d’una vintena de curses atlètiques durant tota la temporada, facilitant als participants a les curses el seu trasllat en tren fins a lloc de la prova atlètica el dia de la competició

Per a més informació dels serveis i horaris, els interessats poden dirigir-se a les estacions del serveis de rodalia de Barcelona, als telèfons 900 41 00 41 i al web rodaliesdecatalunya.cat així com a l’aplicació per a dispositius mòbils de Rodalies de Catalunya.