TRAM destinarà el 100% de les vendes de la botiga on-line als programes socials de Sant Joan de Déu

Tram logoLa iniciativa que reforça el compromís social del TRAM es canalitzarà a través de les vendes de marxandatge del tramvia de Barcelona realitzades des de l’1 de desembre fins al 7 de gener.
Les persones sense llar, un dels col·lectius més castigats i amb més problemes d’inserció social, són l’objectiu de la campanya solidària de TRAM aquest Nadal.

Barcelona, 1 de desembre de 2016. TRAM col·labora amb Sant Joan de Déu amb el 100% de les vendes del marxandatge per a contribuir als programes socials a favor de les persones sense llar aquest Nadal. Amb aquesta iniciativa, que es canalitzarà a través de les vendes realitzades a la botiga on-line des d’avui, 1 de desembre de 2016, fins al 7 de gener de 2017, TRAM reforça el seu compromís amb la societat mitjançant l’actitud responsable per al foment de la igualtat, el civisme i la solidaritat.

A la Botiga del TRAM hi ha objectes originals relacionats amb el tramvia de Barcelona, productes que promouen els valors que el tramvia de Barcelona ofereix amb el seu servei diari: comoditat, funcionalitat i, sobretot, la cura i preservació del medi ambient. A través d’aquesta nova actuació, TRAM proposa fer compres solidàries coincidint amb la campanya de Nadal, perquè qualsevol persona pugui contribuir a ajudar un dels col·lectius més vulnerables de la societat.

Ajudar les persones sense llar, amb Sant Joan de Déu
Amb el lema, “El carrer no pot ser la llar de ningú”, TRAM es vol sumar a les iniciatives solidàries de les entitats del Tercer Sector que impulsen programes d’acollida i aliments amb l’objectiu de reduir les desigualtats existents en la societat, tot reforçant el seu compromís amb la societat i els col·lectius més vulnerables. Per això, la iniciativa amb la qual col·labora TRAM aquest any va destinada a les persones sense llar, un dels col·lectius més castigats i amb més problemes d’inserció social, ja que es tracta de persones que ho han perdut pràcticament tot.
TRAM – Sant Joan de Déu – Campanya solidària

Sant Joan de Déu desenvolupa programes socials des de fa anys perquè aquestes persones puguin recuperar la seva autonomia i la seva dignitat. Per això, no només cobreixen les seves necessitats bàsiques a través dels albergs i els pisos d’inclusió, sinó que també les acompanyen en el seu procés de reinserció sociolaboral, i les ajuden a potenciar les habilitats personals i l’autoestima.

“La generositat de les persones, empreses i entitats compromeses amb aquells que viuen una situació vulnerable ens permet que puguem dur a terme diferents programes per millorar la seva qualitat de vida”, explica Oriol Bota, director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, i afegeix: “És important impulsar la solidaritat per construir una societat més justa, on ningú hi quedi exclòs, sigui quina sigui la circumstància que viu”.